Tassen

tassenBunzl heeft een groot assortiment aan tassen, in bijna alle gewenste soorten en maten. Zoekt u een goede oplossing voor een simpele hemddraagtas, een standaard draagtas of een luxe lusdraagtas? Dan heeft Bunzl voor u ook een bewuste composteerbare keuze. En na gebruik kan de tas heel goed nog een keer worden gebruikt voor het verzamelen van GFT–afval. Anders, maar om mee te gaan in de trend van recycling, heeft Bunzl nu ook de traditionele plastic tas uitgevoerd in gerecycled LDPE. Een goed voorbeeld hoe we beter om kunnen gaan met het milieu.

Steeds vaker zien we in ons straatbeeld de duurzame tassen gemaakt van geweven (woven) of non-woven kunststof. Een perfecte oplossing die leidt tot een sterke reductie van grondstoffen. Ook onze woven tassen zijn er nu in een volledig gerecyclede uitvoering en kunnen worden gemaakt van de bekende heldere plastic flessen.

En… u kunt altijd nog kiezen voor de draagtas van jute of papier. Deze zijn er in vele varianten en hebben een mooie milieuvriendelijke uitstraling!